dilluns, 1 de febrer del 2010

Alcanar pel dret a decidir

A continuació trobareu la nota de premsa de la Coordinadora Alcanar, Decideix! impulsora de la consulta per la independència de la Nació Catalana.

Des de la Coordinadora Alcanar, Decideix! Ens felicitem que en el plenari de l’Ajuntament d’Alcanar del passat dijous 28 de gener s’aprovés per majoria absoluta una moció de suport al referèndum d’Arenys de Munt, i per extensió, a les possibles consultes que es realitzin al nostre país. La moció va ser aprovada amb els vots a favor d’Esquerra (4), CiU (3) i Iniciativa Canareva (1), per contra va rebre les abstencions del PSC (3) i el rebuig del PPC (2).

Després d’aquest fet i tenint ben present l’acte de presentació de la Coordinadora del proppassat 22 de gener, ens veiem amb més forces que mai per tirar endavant la consulta popular al nostre municipi, ara a més amb el suport del consistori. Per això tornem a fer una crida a la ciutadania d’Alcanar per a que participi activament de l’organització i de la participació de la festa democràtica que s’esdevindrà a Alcanar i Les Cases el proper 25 d’abril. Junts comencem a caminar!

Alcanar, 29 de gener de 2010.