diumenge, 15 de març del 2009

II Jornades de Lluita Ebrenca a Barcelona




La capacitat de mobilització social ebrenca s'ha vist molt accentuada en la última dècada, portant més enllà de la reivindicació territorial qüestions com el model energètic, econòmic i social. En aquest context, vam aparèixer Jóvens de les Terres de l'Ebre.

Per al pròxim dia 19 de març hem organitzat les Segones jornades de lluita ebrenca. Veient en perspectiva el que ha passat durant l'últim any, ens adonem que la situació a les nostres terres continua sent crítica, però que al mateix temps la nostra faena ha estat intensa i productiva.

La veu del jovent és una veu de futur, plena d'il·lusions, i pretén canviar les dinàmiques actuals, promovent lo debat, la reflexió i la denúncia.

Per això es l'hora de demanar la vostra participació, el dia 19 vos esperem a Can Vies! Endavant les atxes.

A partir de les 19:30h hi haurà una taula rodona a càrrec de diversos membres de Jóvens de les Terres de l'Ebre, en els que es debatran temes com l'actual transvasament de l'Ebre, el Xerta-Sénia. També es parlarà sobre la problemàtica de la massificació eòlica a la Terra Alta o del Projecte Castor al Sénia. Finalment es presentarà la campanya Apaguem les Nuclears i la Bicicletada que Jóvens està organitzant de cara al proper mes d'abril.
A continuació al voltant de les 21:30h es farà un sopar popular amb productes de la terreta, baldanes, vi de la Terra Alta, cítrics del Montsià...
Finalment per a concloure la jornada a partir de les 22:00h hi haurà xalera del Sénia amb la innestimable col·laboració de Pepet i Marieta en format acústic.