dijous, 5 de novembre del 2009

Exposició i Xarrada del PSAN

A partir del proper dilluns 9 de novembre, es podrà visitar a l'edifici dels Serveis Agraris d'Alcanar, l'exposició itinerant pels Països Catalans "40 anys del PSAN".
Esta exposició s'inaugurà durant l'any passat a Barcelona commemorant el 40è aniversari del partit polític independentista PSAN (Partit Socialista d'Alliberament Nacional). Els seus eixos fonamentals són evidentment la independència, el socialisme i els Països Catalans. Se'l considera l'embrió de l'independentisme modern, quan ser independentista era vist com una bogeria, n'és una bona mostra la seua fundació, el 1968 en la clandestinitat franquista.
A part de l'exposició podrem comptar també amb una xarrada, "40 anys d'independentisme modern" que correrà a càrrec de l'històric militant Pep Guia, alhora catedràtic d'àlgebra a la Universitat de València. La xarrada serà també als Serveis Agraris d'Alcanar el dissabte 14 de novembre a partir de les 18:00h.

Esperem comptar amb la vostra companyia.

1 comentari:

Manel Martí ha dit...

Respecte una de les intervencions d'un assistent a la xarrada vull deixar clares 2 coses.
1. El Casal Aixumarà no ha rebut cap subvenció de l'Ajuntament si bé hem col·laborat en alguns actes.
2 l'Agenda Cultural de l'Ajuntament d'Alcanar se'n va fer ressò de l'exposició i de la xarrada.

D'altra banda felicitats als organitzadors ja que la xarrada va estar bé tot i que discrepo de moltes de les afirmacions del conferenciant.
Entre d'altres penso que no és just apropiar-se la paternitat de l'independentisme modern, i atorgar-se l'expedició dels títols d'esquerra independentista.

Si volem més aviat que tard assolir la independència hem d'assolir la majora social i per això hem de sumar quans més col"lectius i gent al nostre projecte sense sectarismes i exclusions-

Salut i Independència