dissabte, 16 de gener del 2010

roda de premsa de la CANC amb alcaldes i regidors del territori

A la Biblioteca Marcel·lí Domingo, de Tortosa s’ha dut a terme una roda de premsa per tal d’evidenciar l’oposició territorial al cementiri nuclear. En aquesta roda de premsa hi han participat una trentena de càrrecs electes dels diferents municipis que han aprovat mocions contràries a l’ATC.

Prèviament a la roda de premsa hi ha hagut una reunió en la qual s’han acordat accions conjuntes entre les quals hi ha la constitució d’una comissió unitària. Entre les primeres qüestions proposades està l’Assemblea de Móra d’Ebre del proper 20 de gener (a la Llanterna a les 20:00h), a aquesta assemblea s’ha decidit convidar al president de la Generalitat José Montilla, per tal que assumeixi la defensa del territori i el govern català prengui accions contra la instal·lació de l’ATC, tal com va aprovar el Parlament català. A aquesta assemblea s’espera l’assistència de diversos sectors econòmics, socials i polítics de les Terres de l’Ebre.

Properament també hi haurà una reunió al Parlament, amb els grups que van donar suport a la resolució contrària a l’ATC, en els propers dies s’anunciaran noves accions.

Podeu llegir el comunicat sencer de la CANC aquí.