dimarts, 27 d’agost de 2013

3a Festa Estellés

3a Festa Estellés a les Terres de l'Ebre i del Sénia


Vicent Andrés Estellés va ser un periodista, escriptor i poeta que va nàixer a Burjassot el 4 de setembre de 1924 i va morir a València el 27 de març de 1993. Entre la seua extensa obra destaquen llibres com Mural del País Valencià o Llibre de Meravelles. Enguany, quan es compleixen vint anys de la mort del poeta del poble, la Festa Estellés arriba a Alcanar. Després de dos edicions amb molt d'èxit (la de Campredó, el 2011, i  la d'Ulldecona, el 2012) la Festa Estellés se celebrarà en dos parts, la primera serà el 14 de setembre a les 21:30 h a l'Ermita del Remei d'Alcanar i  la segona serà el 21 de setembre a Móra d'Ebre.
La Festa Estellés d'Alcanar és un sopar popular durant el qual la gent podrà recitar poemes del poeta de Burjassot. A més a més, gaudirem d'una col·laboració musical en directe en què s'interpretaran fragments de l'obra d'Estellés. El preu del sopar amb productes de la terra és de 15 €.

És molt important que per assegurar l'èxit de l'edició d'enguany a Alcanar tothom s'inscriga o bé, a la Biblioteca d'Alcanar o a la Biblioteca de Les Cases, o bé al següent formulari: Formulari d'inscripció

Organitza: Lo Casal Aixumara | Òmnium Cultural Ilercavó
Col·labora: Biblioteca Trinitari Fabregat | Regidoria de Cultura | Comissió 11 de setembre de les Terres de l'Ebre