dimarts, 11 de novembre del 2008

Diumenge 16, tots contra el projecte Castor!!!!

Ara ja farà un any i mig que el poble d'Alcanar es posà en peu de guerra davant del Projecte Castor, un projecte que perpetuarà, no només la vida dels canareus i canareves, sinó la vida de tots els habitants dels pobles afectats per aquest.
Arran d'aquest fet, es constituí la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, i des d'aquell dia, múltiples han estat les accions que s'han produït en contra del Projecte Castor.
Un cop més, la Plataforma Ciutanada en Defensa de les Terres del Sénia, organitza una altra activitat per tal de demostrar que els pobles Senienc i Ebrenc estan ben units en contra d'aquest projecte, el qual no el volem, i el que VOLEM ENTERRAR.
És per aquest motiu, que el proper diumenge 16 de Novembre, es farà una marxa fúnebre amb cotxe des del Centre Cívic d'Alcanar a les 11:00h, fins al nou emplaçament de la planta terrestre de gas.
Per molt que canvien el lloc de la planta terrestre, no canviaran el nostre pensament.

Així doncs, des del Casal Aixumara, volem mobilitzar tota la joventut per a que el dia 16 de Novembre demostri que no vol hipotecar el seu futur amb aquest projecte!!!



Perquè no ho volem!!!!!! NO AL PROJECTE CASTOR!!!!